Diagnos - Vakuum

Nu är jag helt tom i huvudet. Jag vet vad ni tänker, "är inte han alltid de?". Ni kanske har rätt, men ikväll är det verkligen helt tomt. Jag är tveksam om det ens är vakuum innanför pannbenet. För att illustrera hur tomt det är kan jag ge deltagarna i Robinsson som ett talande exempel. Jag är lika tom i huvudet som det gänget just nu.

Vad beror detta på då?

Vårterminen närmar sig sitt slut och det sista som ska göras är uppsatsskrivandet. Visst det är bara drygt 20 sidor text men det är just det som är lite av problemet. När man väl har fått upp farten är det lätt att sidoantalet springer iväg, därför måste man begränsa sig.





Men hur som helt.

Jag har färdigställt ett 23 sidor långt kvalitetsalster som är redo att lämnas in i morgon.

Sommaren närmar sig, skönt!

Fredagkväll


Uttorkad efter att ha stoppat kvasten i munnen?

Är det bara jag som alltid blir fruktansvärt törstig efter det att man har borstat tänderna?
Inte fan hjälper det att man dricker som en flodhäst innan man borstar heller.

Jag undrar vad det kan bero på.


Från bakgården till San Siro (Video)

Trots att jag är Interista in i själen måste jag nämna att Paolo Maldini gör sin sista hemmamatch för MIlan idag. Han håller på att avsluta sin 24de säsong i den svart-röda tröjan. Alla som spelar 24 säsonger i samma klubb förtjänar respekt.


En bild för familjealbumet

I Bangladeshs huvudstad Dhaka klär poliserna med hjälp av burka ut sig till kvinnor för att kunna stoppa tjuvar.

Bilden nedan är på ett gäng vänninor som mitt under sin afterwork fick syn på en polis och kunde inte missa chansen att ta ett kort tillsammans med honom.




(Polisen står näst längst till höger)

Fredagkväll


Efter omständigheterna?

Har ni någon gång fårr svaret "bra, efter omständigheterna" när ni har frågat någon "hur är läget?".?

Är inte det ett ganska korkat svar med tanke på att hur man mår, alltid är beroende på omständigheterna?

En fingervisning för att få bort handen

Varför är det så att folk som står och väntar för att gå över ett övergångsställe tackar bilisten när han/hon stannar för att låta fotgängaren?
 
Och framförallt, varför vinkar inte en fotgängare som tack till bilisten som stannar vid rött ljus?

För egentligen, vad är skillnaden på de två situationerna?

Tänk om man skulle få ett uppmuntrande leende eller en vink som tack varje gång man INTE rånade en bank eller lät bli att misshandla den där idioten som stal din parkeringsplats?

Nä att följa lagen borde vara en själklarhet, ingenting som behövs uppmuntras.

Politikerna vars kampanjer till EU-parlamentetsvalet, som är på tapeten just nu, borde kanske kantas av att dom utlovar belöningar till personer som följer lagen?

Dom kan t.ex. erbjuda att som fifflar med sitt företags bokföring?

Humor-Tisdag


Målen från Inter-Siena (samt guldfirandet)

Inter blev igår ligamästare i Italien. Här kommer målen från gårdagens 3-0 vinst mot Siena.

1-0
 



Som ni kanske vet, säkrades ligasegern redan i Lördags, här kommer interspelarnas reaktioner:

Fetischism

Är det bara jag som inte förstår den skofetischism som väldigt många tjejer/kvinnor besitter?

Ett av dom klaraste tecknen på att man som tjej kanske ska börja tänka över vad fan man sysslar med är när man öppnar garderoben och se att där finns 100 par skor (killar som har över 100 par skor ska snarare börja fundera på att komma ut ur garderoben).

Men det är kanske inte sig så konstigt att vissa behöver 100 par skor med tanke på hur långt deras skofetisch har GÅTT.

Därför tycker jag att det är bättre med en av vårens "trender": Halvlångt hår. Svensk som jag är så tycker jag att lagom är bäst. Vilket i skofrågan kan vara ungefär 5 par.

Nu är det dags för mig, dina stövlar i regnet, att fortsätta sondera den kvinnliga modescenen. MUMS (eller nej).


Målen från Barcelona-Bilbao

Här kommer målen från den spanska cupfinalen:


(klippet kan eventuellt försvinna)

Urladdningen i Moskva drabbade södra Sverige

Det gick ju riktigt bra för Malena Ernman igår i Eurovision song contest (Rutinerad som jag är satte jag på TVn precis när snabbgenomgången började).

Ett tecken på att det var en rejäl urladdning Malena bjöd oss på var att det blev strömavbrott i delar av Skåne på natten.

Kommentatorerna var däremot inte speciellt laddade med tanke att dom lyckades förstöra spänningen vid resultatredovisningen (dom sa vem som hade gått vidare innan flaggan kom upp på TVn).

Ett alternativ för att jämna ut och få "likström" är att ta hälften av programledarnas energi och ge den till kommentorerna som var väldigt tråkiga (programledarna var i sig skittråkiga dom också, men dom var i alla fall peppade).

Nu återstår det väl bara att önska Malena lycka till i Finalen, där jag tyvärr tror att hon blir överkörd.

Hemmablind på grund av sina gula och blå tapeter

64% av dom som röstade trodde att Malena Ernman kommer gå vidare från sin semifinal i Eurovision song contest.

Jag är helt övertygad om att den största delen av dom som röstade tror att hon kommer gå vidare bara för att hon tävlar för Sverige (det har ju gått SÅ bra för dom svenska bidragen på senare år), inte för att hennes bidrag är speciellt mycket bättre än övriga bidrag (notera att Romäniens bidrag "Balkan Girls" är fruktansvärt värdelöst).

Övriga länder som är i Sveriges Semifinal är:

01Montenegro Flag of MontenegroRTCGAndrea Demirovic complete participant profile Just Get Out of My Life song writer(s) & composer(s)
02Czech Republic Flag of Czech RepublicČTGipsy.cz complete participant profile Aven Romale song writer(s) & composer(s)
03Belgium Flag of BelgiumRTBFCopycat complete participant profile Copycat song writer(s) & composer(s)
04Belarus Flag of BelarusBTRCPetr Elfimov complete participant profile Eyes That Never Lie song writer(s) & composer(s)
05Sweden Flag of SwedenSVTMalena Ernman complete participant profile La Voix song writer(s) & composer(s)
06Armenia Flag of ArmeniaAMPTVInga & Anush complete participant profile Jan Jan song writer(s) & composer(s)
07Andorra Flag of AndorraRTVASusanne Georgi complete participant profile La Teva Decisió (Get A Life) song writer(s) & composer(s)
08Switzerland Flag of SwitzerlandSRG SSR idée suisseLovebugs complete participant profile The Highest Heights song writer(s) & composer(s)
09Turkey Flag of TurkeyTRTHadise complete participant profile Düm Tek Tek song writer(s) & composer(s)
10Israel Flag of IsraelIBANoa & Mira Awad complete participant profile There Must Be Another Way song writer(s) & composer(s)
11Bulgaria Flag of BulgariaBNTKrassimir Avramov complete participant profile Illusion song writer(s) & composer(s)
12Iceland Flag of IcelandRÚVYohanna complete participant profile Is It True? song writer(s) & composer(s)
13F.Y.R. Macedonia Flag of F.Y.R. MacedoniaMKRTVNext Time complete participant profile Neshto Shto Ke Ostane song writer(s) & composer(s)
14Romania Flag of RomaniaTVRElena complete participant profile The Balkan Girls song writer(s) & composer(s)
15Finland Flag of FinlandYLEWaldo's People complete participant profile Lose Control song writer(s) & composer(s)
16Portugal Flag of PortugalRTPFlor-de-lis complete participant profile Todas As Ruas Do Amor song writer(s) & composer(s)
17Malta Flag of MaltaPBSChiara complete participant profile What If We song writer(s) & composer(s)
18Bosnia & Herzegovina Flag of Bosnia & HerzegovinaBHRTRegina complete participant profile Bistra Voda song writer(s) & composer(s)


Listan är saxad från www.eurovision.tv

Jag har inte den blekaste aning vem som kan tänkas gå vidare, men som den gamblern jag är lägger jag mina pengar på att Finland vinner semifinalen (och sedan finalen).

Klart är i alla fall att oddsen ute i Europa pekar på en Svensk flopp.

Stråla efter en stund i solen!

Läste i metro i veckan att svenska ungdomar (framförallt tjejeri 20-årsåldern) riskerar att drabbas av tanorexia till följd av sitt solariesolande.  Detta är någonting som är väldigt förvånande för mig eftersom det sägs att framtiden för 80-talisterna inte är så strålande. Bland annat sägs det att deras chanser att få jobb är helt brända. Framtiden ser helt enkel inte lika ljus ut som det gjorde för 40-taliserna (som i sig var ovanligt heta på arbetsmarknaden).



Detta är inte någonting som endast 20-åringarna riskerar att drabbas av, kändisarna är inte mycket bättre dom (även om vissa hellre blir blekta än bruna).

Att veta sitt värde

Apple sägs vilja köpa Twitter.com för cirka 5,5 miljarder och Inter SÄGS begära 750 miljoner för Zlatan. Dessa priser kan väl kännas motiverande (twitter har 24 miljoner medlemmar, varav vissa fejkade kändisbloggar men dock, och Zlatan är en av dom bästa fotbollsspelarna i världen).

Men om ni tycker att ovanstående prislappar är alldeles för höga så kan du ju tänka dig vad det kommer att kosta för att köpa Telia (som dessutom har en massa fuffens för sig just nu när det gäller sin marknadsföring). Framförallt när dom släpper en ny tjänst, vänligen se nedan:


Tänk att kunna ringa och svara med en mobiltelefon! Forskarna på Telia måste ha jobbat på högvarv det senaste året!

Kollektivtrafiken

Ni alla har säkert åkt buss någon gång i era liv, både stadsbuss och regionsbuss. Ni vet hur det ser ut i en buss, två stolar på varje sida av mittgången.

Är det bara jag som stör mig på personer som sätter sig i stolen närmast mittgången och låter stolen närmast fönstret vara tom och för att förstärka att "där ska fan ingen sitta" sätter personen upp en liten väska på stolen?

Det är en sak om det finns gott om plats i bussen så man kan välja fritt bland 10-15 platser, men om där är personer som får stå upp är det inget riktigt okej. Sen kan det i sig vara så att personerna som står upp är så blyga att dom inte vågar fråga om dom kan sätta sig i sätet närmast fönstret.

Men när jag sitter och blir irriterad över ovanstående situation kommer jag på att jag ibland gör samma sak, dock inte om övriga bussen är packad för då flyttar jag mig närmast fönstret. Men om där finn en stol närmast mittgången ledig sitter jag kvar närmast gången och låter fönsterstolen stå tom. Detta beror på att:

Vem vill bli intryckt mellan fönstret och den här klossen:


Humor-Tisdag

Jag blev inspirerad av mitt inlägg om filmen Step brothers som jag skrev för någon dag sedan. Så här kommer två klipp från filmen:





Vem har roligast på festen?

Här kommer en rolig historia, helt spontant:

"Två kondomer gick på en fest, vet du vilken som hade roligast?"









"Den som blev fullast..."



Du kan byta ut "två kondomer" mot Britney Spears och Miley Cyrus eller Victoria Silvstedt och Heidi Montag om du så vill eftersom innebörden blir den samma.

Succé!

Urflippat har varit igång ett tag nu och den kritikerrosade bloggen har spridit sig över stora delar av världen.  Ett bevis på detta visas på en bild som skickades in av en person som bor i Beirut:


Styvbrorsan

Har du sett filmen Step Brothers?
Om inte - SE DEN!
Om du har sett den - SE DEN IGEN!

Filmen är betydligt mycket mer underhållande än både Robinsson , vad Miley Cyrus vill ha för kille och att Mary-Kate Olsen härmar Ozzy. I sig är det inte speciellt säljande att jämföra förra årets bästa komedi med tre så tragiska saker som nämdes i förra meningen. Men som man säger: för att kunna älska måste man kunna hata, och ha, de tre nämnda sakerna är saker som jag hatar.


Jag tycker att det är så hysteriskt rolig. Jag har väl sett den fyra gånger och den är fortfarande lika rolig.

För er som inte känner till filmen kan jag säga att det är Will Ferrell och John C Reilly som spelar huvudrollerna.

Filmen innehåller typisk Ferrell-humor, så om du gillar Anchorman och oldschool kommer du älska denna.

Citat:
(Ferrell pratar med sin mamma om hennes nya man som dom ska flytta in hos)
-I'm not gonna call him Dad.
-Brennan, you're 39 years old. I wouldn't expect you to call him Dad.
-Well I'm not going to, *ever*! Even if there's a FIRE!

Du kan köpa filmen HÄR


RSS 2.0